duminică, 19 septembrie 2010

Răceală sucks :[

Cum ziceam răceală sucks deoarece toată lumea e răcită şi din cauza lor am luat şi eu,mai întâi colega mea de bancă pe urmă gagicămiu şi apoi mama şi după asta încă doua colege de clasă.Ce pana mea veniţi la şcoală dacă sunteţi răciţi ca să ia raceală toată lumea ? Oricum la modul general toată lumea e răcită cred că e vreo epidemie de gripă ceva oricum cert e că-mi bag picioarele in ea de răceală ca n-am vlagă şi nimic,sunt permanent nervoasă şi permanent mă simt rău.Din cauza răcelii numai am nici idei să scriu pe blog şi nici răbdare,răceală hoaţă mi-ai ciordit ideile :-w :)).
Mâine şcoală şi n-am nici un cheeeeeef......! Mi-e dor de vară şi când mă gândesc că vine iarna mă trec fiorii.Deci nu mai ştiu ce să mai scriu în postul ăsta aşa că o las pe altă dată.Baftă şi aveţi grijă la răceală !
Dubstep rulleaza! :))


Linkin Park - Numb (Dubstep Remix)

6 comentarii:

dawgama spunea...

numb with female vocals ?

Ramona spunea...

yep it's dubstep remix :P

anca spunea...

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul "jocuri noi"

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

alina2006sm@yahoo.com

Boogie spunea...

Naspa cu raceala asta, cam asa e si pe la mine prin clasa. Si apropo, faina melodia.

bobocviorel spunea...

inteleg. gagicatu a luat de la colega de banca.. se mai intampla... da' maica-ta a luat raceala de la gagicatu?.. asta chiar sucks!.. :)))

Ramona spunea...

@ bobocviorel =))))))) nu .doamne fereste sa fie asa=)))

Trimiteți un comentariu

Marpha Hiphop