vineri, 8 octombrie 2010

Street Dance Battle.
Luv this vid ;x

8 comentarii:

RnL spunea...

e de cacat ce ai ajuns sa scrii pe blog. Si asta cu votu automat e de cacat. daca vrea omu te voteaza daca nu, nu. trebuie sa scrii din placere nu pentru vizualizari.

Ramona spunea...

Daca vi sa imi vizitezi blogul pentru a ma critica atunci n'o mai face ! Nu mai vizita daca nu iti convine frate ca nu bag la nimeni pe gat vizita si asta sa fie clar.Vezi'ti de strachina ta.Again zic,nu'ti convine PA!

Ramona spunea...

Cand mi'oi face blog special pentru critici atunci sa comentezi.Pana atunci mai e.

RnL spunea...

adevaru doare. :)

Ramona spunea...

credema ca adevaru nu ma doare,mai ales ca e decat un blog,dar ma doare faptul ca nu mi se apreciaza "munca",si ai fost primu care ma criticat.Cred ca daca as fi avut un blog special pentru asta toata lumea stia sa critice si sa zica vorbe aiurea si sa batjocoreasca,da sa aprecieze nu stie nimeni ;)

lil.freek spunea...

hehe ce de discutii.
Domnu RNL fata scrie ce simte.Designu nu prea imi place restul e ok.:* deci pe bune:))

Ramona spunea...

nu n'ai inteles ca lui nu ii convine ca am io blogu bagat in site'uri de promovare..si el nu exact cum mi'a mai zis si alta lume.Culmea e ca in comparatie cu blogu lui cred ca stau mult mai bine.Dar ce ma enerveaza e ca nu recunoaste chestia asta...el se crede mare perfect care le stie pe toate ! Ma pis pe credinta lui:)

lil.freek spunea...

Fiecare cu parerea lui daca omu` asa crede ca este.Sa nu-l mai citeasca:|
In rest eu vreau sa stiu ce face Pufu.
Diversifica postarile si nu uita sa ai grija la greseli.:D

Trimiteți un comentariu

Marpha Hiphop