Powered By Blogger

miercuri, 28 iulie 2010

Concurs HostX.

Echipa HostX cu 8 ani de experienţă în furnizarea de servicii web ( web hosting,web design,optimizarea motoarelor de căutare,promovări online).Oferă peste 11.000 de domenii găzduite şi peste 100 de site-uri realizate,peste 30 de servere în 4 centre de date diferite,echipamente profesioniste de ultimă generaţie şi soluţii de web hosting variate de la shared hosting până la clustere de servere.
HostX a lansat un concurs pentru bloggeri cu premii destul de convenabile.Cu ajutorul acestui concurs HostX reuşeşte să facă câţiva bloggeri happy!
Cele mai bune oferte pentru găzduire web ! Vă recomand HostX cu toată încrederea.Mulţumesc

duminică, 25 iulie 2010

Vara trece...

După cum spuneam vara trece,deşi nu aş putea să spun că a fost o vară aşa cum mi-am dorit referindu-mă la climă.Îmi aduc aminte cănd spuneam "Mamă abia aştept să vină vara să mă îmbrac la maieu" dar de unde că vara asta nu a fost întocmai bună de maieu,prea multe ploi ...dar totuşi îmi aduc aminte când ziceam "Vai cât de cald e,ar fi bună o ploaie!" că doar aşa e românul când vine iarna vrem vară şi când vine vara vrem iarnă!
Dacă s-ar putea să fie o vară aşa cum vrem noi,adica "E prea cald,era bine să fie măcar puţin mai răcoare" să fie o vară nici prea cald nici prea răcoare ar fi prea frumos,dar nu se poate aşa cum vrem noi.În general încep să urăsc vara deoarece se termină vacanţa şi se începe şcoala şi cred că toţi o urăsc în momentul ăsta.
Dar na...toate trec!

joi, 22 iulie 2010

My Favorite Songs ;x

Şi uite aşa dimineaţă pe la ora 1 m-am apucat să fac vidul ăsta că nu aveam ce să fac..


duminică, 18 iulie 2010

As fi vrut...

Aş fi vrut să-mi fii alături chiar şi acum,aş fi vrut să pot să am încredere în tine din nou cum a fost odată,aş fi vrut să cred că încă porţi sentimente pentru mine,aş fi vrut să-mi fie din nou dor de tine sau de noi însă există mereu o dilemă sau ceva ce nu merge,ceva ce te opreşte să ai ce-ţi doreşti,ceva ce te opreşte să fii fericit,ceva care se întâmplă exact când spui că eşti fericit şi împlinit dar după un timp începi să-ţi demonstrezi că sunt doar nişte iluzii,începi să crezi că iţi iroseşti timpul degeaba deoarece nu poţi fii fericit nici măcar o clipă şi începi să ascunzi adevărata faţă după faţa care pari fericit iar lumea te crede fericit,dar tu treci cu adevărat prin greu şi nimeni nu îţi este alături pentru că nu arăţi faţa adevărată,dar mai sunt şi persoane care chiar nu vor să-ţi fie alături...
"Aş fi vrut să nu pleci,să rămâi cu mine
Şi în nopţile mai reci să mă încălzesc cu tine"

"Aş fi vrut dar în zadar,ai plecat fără un cuvânt
Şi viaţa plânge iar că au rămas doar vorbe în vânt
Şi amintirile sau dus ca o rază de suspine
Printre stele te-ai ascuns şi te-ai îndepărtat de mine"


joi, 15 iulie 2010

R.I.P Madalina Manole 1967-2010


Artista si-a luat viata chiar de ziua ei de nastere in care implinea 43 de ani,care a lasat un mesaj pe telefonul sotului ei "Stiu ca sunt iubita.Imi pare rau" .
"M-am recompus sufleteste si merg mai departe,pretuind cu toata fiinta mea tot ceea ce am primit si primesc de la viata ! Restul e miscare de rezistenta " scria artista in ultimul mesaj postat pe site-ul ei unde isi anunta lansarea noului album.
A fost un moment in care a fost invitata la Antena 1 in

care povestea de nasterea copilului sau,nu a putut sa

povesteasca decat de raza ei de soare.

Nimic din vorbele Madalinei nu prevestea sinuciderea ei.
"Traiesc implinirea suprema.Acum cercul s-a inchis"

Trupul artistei va fi ingropat in Ploiesti la Cimitirul Bolovani,dar va avea parte de o slujba specifica
sinucigasilor."Intrucat Biserica Ortodoxa condamna sinuciderea ca fiind un pacat
greu,nu admite pentru sinucigasi oficierea obisnuitei slujbe de inmormantare"


marți, 13 iulie 2010

i love burbujas:x



Burbujas cuvant originar din limba Spaniola inseamna balonase de apa pentru cine nu stie! Si asa mi-a revenit pasiunea pentru pozele cu balonasele de apa asa ca am decis sa pun niste poze .:P

vineri, 9 iulie 2010

Am scapat de cocalari,pitipoance si dobitoci

Cum spuneam a venit ziua in care am parasit ploiestiu plin de cocalari si pitipoance si dobitoci (cei care nu sunt cocalari,dar totusi sunt dobitoci) si a venit momentul sa am si eu putina liniste si de relaxare psihica de care aveam nevoie,deoarece m-am saturat de suferintele din clasa sau mai exact din ploiesti.
Acum ca sunt si burlaca imi permit sa fac ce imi sta in cale,deci pot sa ma distrez pana la maxim,Maxim am spus! :)):D

Mi-e dor de o betie,si de inca o mie ! :X
Mi-ee door deee...vaaraaa! :X


luni, 5 iulie 2010

Daca timpul curge,sa curga in pahare !

Intr-adevar am ajuns la concluzia ca timpul chiar curge in pahare cel putin de vreo 2 zile incoace asa mi se pare.
Si astept ziua de marti sa curga berea in pahare nu timpul,cred ca oricine ar astepta ziua lui de nastere pe care eu am asteptat-o cu nerabdare si totusi a trecut cam greu timpul.Lasand asta la o parte am cam ramas fara inspiratie pe blog,care se intalneste foarte foarte des mai ales in domeniul "blogurilor" si bineinteles si in altele.
Chiar vreau de la voi o mica parere in general despre design sau ce va place si ce nu si bineinteles noi idei de posturi ,chiar am nevoie de asa ceva :)).

Multumesc !


duminică, 4 iulie 2010

Marti 6 iulie,fac 15

Si uite asa mai imbatranesc cu un an,care mi se pare ca a trecut foarte foarte greu...parca statea timpul in loc ceva de genul asta.
Momentan abia astept "sa ma fac mare" dar parca ma imaginez la 20 de ani cand spun "mama,ce viata frumoasa la 15 ani" probabil ca o sa fie normal sa spun chestia asta,dar asta e omu imbatraneste si moare totodata ca doar deaia l-a lasat Dumnezeu.
Le urez si altor sarbatoriti din luna Iulie un calduros La multi ani si multa sanatate ca e cea mai importanta !


vineri, 2 iulie 2010

Anturajul

Ce este anturajul? Care sunt oare partile lui negative si partile lui pozitive ?
Am avut si eu odata anturaj cu niste prieteni dar bineinteles era destul de urat pentru ca modul in care incepuse sa decurga pe parcurs era din ce in ce mai rau,urat adica mie personal acum mi se pare ca suna totul a nesimtire fara limite.Am ales sa scriu despre asta pentru ca azi intalnesti des "anturajul" si pentru ca eu personal am trecut prin chestia asta.
Tot ce fac acei "prieteni" care te-au indesat si pe tine in anturaj trebui sa faci si tu dar nu neaaparat ca e obligatoriu,ci pur si simplu singur,neobligat faci ce fac si ei.Incepusem sa umblu cu baieti multi majoritatea avand intre 16-18 ani care bineinteles se drogau si bineinteles ca mi-am dat seama foarte tarziu ce prostie am facut.Incepeau sa fie tot mai violenti,cu amenintari nu neaaparat fata de mine ci fata de toti asa zisii "prieteni" ,parca era ceva de genul cum e intr-o secta,erai obligat sa faci cum spune ei.
Bineinteles cat timp am stat pe langa aceste persoane am inceput si eu sa fumez si sa vorbesc din ce in ce mai urat nu numai cu ei ci cu toata lumea.Imi tot propuneau sa ma droghez si eu cu ei si eu din ambitie chiar nu vroiam sa imi stric viata cu prostiile alea.
Tarziu mi-a deschis ochii un prieten care mi-a fost alaturi si inca imi este,ca greseam prin tot ce faceam.Problema era ca,atunci cand mi-am dat seama ce fac nu mai puteam sa scap de ei.Vroiam sa plec din "anturaj" sa imi vad de viata mea,incepusem sa ii urasc si eram din ce in ce mai sictirita.Poate mi-am dat seama prea tarziu,dar a fost bine ca mi-am dat seama si atunci decat niciodata.Intr-un final m-a scapat mama personal de acei tipi pentru ca stia si ea toata povestea,amenintandu-i cu politia cu fel si fel de lucruri.
Daca nu esti bagat pana in gat in anturaj,poti sa iesi sigur daca iti dai seama la timp,ca daca e prea tarziu nu mai poti sa iesi.
In fine lasand asta la o parte,in anturaj nu vad nici o parte pozitiva personal decat negativa ! Cred ca sunt destule cazuri de genul asta,si poate cine mai citeste asta intr-adevar imi spune ca am dreptate . TX!


Marpha Hiphop