Powered By Blogger

miercuri, 23 iunie 2010

Vacanta=Plictiseala ?


Ce va propuneti sa faceti in vacanta asta ca sa nu va plictisiti ?
Intr-adevar astazi 23 iunie o zi urata si ploioasa si cam friguroasa in acelasi timp mi-a trezit plictiseala la viata din nou cu toate ca nu prea imi vine sa ma misc de la calculator pentru ca muzica ma face sa mai uit de plictiseala dar lasand asta la o parte ma ia un somn incredibil de adanc si mi-e sila sa misc si degetele pe tastatura.
Vacanta trecuta nu am fost in Romania deoarece am trait 1 an jumate in orasul Barcelona mai exact in Spania.Dar bineinteles sa stai 1 an jumate in aceeasi zona,parca simti nevoia sa te duci noua mii de ani,orice sa nu mai vezi aceeasi oameni,aceeasi prieteni ..parca simti ca trebui sa mai cunosti si alta lume.In cazul meu nu a fost asa insa daca mergeam acolo 1 saptamana era altceva adica imi placea pentru ca stiam ca ma intorc din nou acasa,in patul meu,pe perna mea in casa unde am crescut.Si stiind ca nu mai e mult si trebuie sa ma intorc in Romania,ma omora gandul,parca trecea din ce in ce mai greu timpul nu stiam ce sa mai fac sa ajung mai repede acasa.Desi trebuia sa ma intorc inapoi in Spania mi-am luat parintii la "puricat" sa ma lase acasa ca nu mai vreau sa ma intorc,cu toate ca eram si la scoala acolo,dar nu si nu si i-am convins sa ma lase in Romania.
De vizitat eu una nu am vizitat decat Sagrada Familia,Tibidabo si niste Parcuri frumoase de prin zona.Desi am mers de mai multe ori in aceleasi locatii chiar imi venise acru sa le mai vad,mi-ar fi placut sa merg si in alta parte poate asa nu ma mai plictiseam,dar dorul de tara tot era.


7 comentarii:

Maar|us. spunea...

E bine ca te'ai intors :D. Totusi era frumos si acolo ...Da nu ai prieteni :-J. :D.
:*

Maar|us. spunea...

Super tare blogul.Daca ai pute schimba scrisul :-? (din posturi); Nu se intelege prea bine fiind inclinat ...mai bine BOLD.

Marius spunea...

Deja ma plictisesc in Romania am fost pe 4 iunie in Grecia la Marea Egee si am stat o saptamana si de cand am venit acasa m-am plictisit ca nici nu mai am chef sa ies din casa... pacat ca s-a terminat sejurul din Grecia mi-a placut tare mult acolo deoarece oamenii erau diferiti erau mult mai respectuosi decat cei din Romania clima era asa cum imi place mie ... totul era schimbat ... dar asta e toate trec pana la urma...am sa scriu un articol despre acest sejur de 7 zile din Grecia si am sa povestesc acolo mai multe, si de acum in colo ca sa nu ma plictisesc cred ca am sa ma apuc de scoala de soferi :D :)).

Cuvantul meu spunea...

In aceasta vacanta, mai exact concediu, imi propun sa ma rup de lume in Vama veche :D

Anonim spunea...

Frumoasa Barcelona!Nu?
Si mie mi-a placut!
Vara asta? Acelasi nesuferit de examen de titularizare. Distractie maxima la mare!

Feel funky spunea...

Ai trait in Barcelona si ai plecat in Romania din nou ? :)

Ramona spunea...

@ Feel funky da am trait acolo 1 an jumate.

Trimiteți un comentariu

Marpha Hiphop