Powered By Blogger

sâmbătă, 12 iunie 2010

Moda 2010.WTF ?















Am ales sa scriu despre acest subiect pentru ca mie personal mi se pare o aberatie completa.Culorile pastelate revin in forta iar cel mai folosit este Liliacul.Trebuie sa folosim culorile alb si crem de indata ce vremea se incalzeste.Citez : " Nu conteaza ce faci, poarta o nuanta neutra! " LOL.Fi cat mai neutra/u =))).Mi se pare o porcarie din nou deoarece culorile din 2009 erau mult mai frumoase.
Sa trecem peste asta,comentand alte criterii din moda anului 2010 cum ar fi Hainele.Se poarta lucrurile crosetate,fuste indraznete si blug croit in diverse modele.
Se poarta foarte tare accesoriile metalizate,straluciri metalice stilate. Pantofii metalici, curelele si gentile sunt un mod interesant de a-ti lumina stilul.Ele sunt perfecte atat pentru o zi de plimbare sau una de munca, sau pentru o seara. Exista insa o diferenta: in acest sezon, stralucirea nu mai este atat de accentuata ca in trecut.Se poarta hainele din piele alba.
Rosul – o metoda buna de a adauga o culoare. Intr-un sezon in care culorile predominante sunt cele neutre, este usor sa iesi in evidenta prin stil daca porti haine rosii.Un top rosu iti pot transforma figura si te pot scoate in evidenta foarte mult.Impreuna cu o fusta sau alta piesa de culoare kaki poti crea un look care sa se potriveasca locului de munca.Se poarta foarte mult dungile genul marinaresc.In ce priveste incaltamintea,in 2010 se poarta pantofii si ghetele cu platforma inalta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Marpha Hiphop