Powered By Blogger

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

K,SH,TZ,MH,W Etc..

Cam ce înseamnă pentru adolescenții din ziua de astăzi aceste ”simple” litere care defapt nu sunt chiar atât de simple litere pentru anumite persoane,deoarece numai cu ele scriu aici mă refer în domeniul virtual.Cam cum vrei tu domnule sau dragă domnișoară să ai un blog apreciat,dacă tu scri gen ”Shi ce daca,Ke faki?,Eshti o frumusetze rara,Mha,Ce vrei bwa?„ . Sau chiar să scri așa și la școală sau în alte locuri,adică chiar asa am ajuns noi românii? Sincer nu critic chestia asta adică pentru mine e o bătaie de cap având în vedere că nu mă aflu printre acești indivizi,dar mi se pare o bătaie de cap deoarece frate...e greu de descifrat :).Sunt oameni cu școală,chiar poate într-o funcție destul de înaltă care se întâmplă să se facă..de tot căcatul că altfel nu pot să spun chestia asta și da am întâlnit persoane de la 20-25 de ani în sus care chiar nu se gândesc la chestia asta,este foarte aberant și da o zic cu toată gura poate le mai vine mintea la cap [oare?].Și elevii ca să nu mai zic ca ei sunt cei mai populari,cum frate să scrii o compunere la limba română și să scrii cu K ? și profesoru bineînțeles rămâne cam prost deși el cunoaște foarte bine chestia asta,dar imaginează-ți mai ales să fi la un examen..pierzi 1-2 puncte pentru această literă.O fi având alfabetul K da nu înseamnă că îl folosești de nebun unde îți vine ție.Având în vedere că suntem în Romania,e posibil cam orice însă eu SUNT ÎMPOTRIVA ACESTOR INDIVIZI CARE FAC DE CĂCAT LIMBA ROMÂNĂ ȘI AȘA ESTE CUM ESTE ȚARA ASTA..

Mesaj pentru voi: Lăsați-vă de sportul ăsta că nu e prea sănătos.[Până la urmă nu pe mine mă afectează,ci pe voi ..oare când o să realizați?]

10 comentarii:

Unknown spunea...

Frumos scris, ai mare dreptate, copii din ziua de azi nu tin cont de gramatica, de nimic. Chiar daca e vorba de messenger sau forum ar trebui respectate normele de scriere.

Annitu spunea...

Bine zis..!

Ramona spunea...

Multumesc pentru dreptatea acordata :)

Mihaela Nistor spunea...

Acesta este un criteriu foarte important pe baza caruia imi selectez prietenii cu care sa vorbesc pe mess, cat de corect scriu!

Ramona spunea...

cred ca o sa incep sa recurg si eu la acest criteriu

Catalin Ion spunea...

Domnisoara nu stiu cati ani ai si nu cred e relevant in situata actuala, nu dau comenturi pe bloguri. Si ce iti pasa tie cum scrie unu si altu'? Sau care e treaba, esti revolata de faptul ca unii sunt analfabeti? Obisnuieste-te cu asta, traiesti in romania. Imi pare rau ca doar asta ne nemultumeste in partea asta a lumii, daca doar pe atat esti revoltata mai ai de crescut.

Ramona spunea...

da sunt revoltata ca niste "Oameni" face limba romana de tot rahatul si de ce zic asta? Pentru ca doar limba romana a mai ramas de tara asta! SI da sunt revoltata nu va convine SALUT !

Marius spunea...

Corect

Catalin Ion spunea...

Da macar incerci sa iti aperi ideea. Nu te codamn ca o faci, dar trebuie sa intelegi ca multe lucruri se vor schimba, pana ce generatia hi5, messenger o sa dispara, sau or sa dispara poate sunt doua. Important e sa nu te iei prea in serios cu asta si mai important sa nu deschizi cauza sau cum dracu s-o numi pe faisbuc (sper ca am scris corect). O seara placuta.

Ramona spunea...

sunt de acord si mai sunt de acord si ca fiecare e cu parerea lui :P

Trimiteți un comentariu

Marpha Hiphop