Powered By Blogger

duminică, 7 noiembrie 2010

Cuvintele sunt cele mai bune droguri pentru mine.

Când spui -Droguri- te gândești că acest post nu este unul tocmai plăcut,depinde de persoană..însă pentru mine cuvintele sunt cele mai puternice droguri deoarece fără ele nu aș putea să spun ce simt.Prin cuvinte pot să rănesc dar și să nu rănesc,ba chiar pot fi o persoană foarte bună asta dacă și persoana respectivă își dorește să mă cunoască pozitiv.Niciodată nu mi-a fost rușine să recunosc un adevăr,și nu îmi este rușine să spun că am două fețe.Prima față este cea negativă,pentru că atunci când nu cunosc o persoană destul de bine prefer să fiu și eu cu fața negativă adică să nu mă cunoască nici respectiva(ul).
Îmi place să las o persoană să mă cunoască treptat,nu să îmi arăt fața adevărată pentru că nu vreau să își bată joc de mine spun asta pentru că în cele mai multe cazuri așa se întâmplă.Recunosc că îmi place să mă joc cu o persoană și să creadă că sunt o persoană bună,dar eu defapt nu sunt :d.
Cum am mai avut de altfel multe cazuri de genul ăsta,pentru că asta sunt eu.O singură persoană de care mi-a păsat și îmi pasă,și căruia i-am arătat de prima oară adevărata față,adică fața pozitivă,i-am arătat-o pentru că am simțit că merită și merită,cu toate că mi-a fost puțin teamă,dar am simțit bine și nu și-a bătut joc.Așadar oameni buni,nu îmi mai spuneți că mă cunoașteți pentru că nu e așa,și chiar dacă cică m-aș simții prost pe o temă anume chiar nu e așa,aia nu e fața adevărată. * (normal că aici vorbesc pentru lumea virtuală :)). )

4 comentarii:

Lil FreeK spunea...

Noi te iubim asa cum esti >:D<

Ramona spunea...

:*

Shtrumph spunea...

place blogul ;)

Ramona spunea...

tx:)

Trimiteți un comentariu

Marpha Hiphop