Powered By Blogger

vineri, 27 august 2010

Unde eşti ....unde

Aşadar încă odată mă consolez cu blogul meu încercând să pot să mă liniştesc.Întotdeauna când aveam probleme îi spuneam mamei de obicei că vreau să mor iar ea îmi spunea "nu nu trebuie sa gândeşti aşa,trebuie să te lupţi cu viaţa ta şi nu să te omori pentru nimic...pentru ce să îţi rişti viaţa ta una singură..pe care trebuie să o trăieşti deplin" .Astăzi a venit din nou momentul ăsta în care îmi spun acelaşi lucru,deoarece simt că cu atât ce viaţa trece puterile mi se slăbesc destul de mult,cu toate că am învăţat multe de la viaţă dar niciodată nu a fost aşa cum mi-am dorit eu şi din toate greşelile prin care am trecut,mereu s-au repetat încontinuu,greşesc că mereu spun un adevăr care ştiu că uneori doare,greşesc oare că învăt din greşeli ? Oare de ce nu am putut să rămân un copil,de ce Dumnezeu a ales aşa..aş fi vrut să rămân un copil bucuros de viaţă,îmi doresc asta dar îmi doresc degeaba.
Astăzi a venit din nou vremea să sufăr,să şterg lacrimă după lacrimă...să plâng din nou şi iar să sterg lacrima.A venit din nou vremea să pierd ce am mai pierdut,să pierd persoana pe care o iubesc,pe care o îndrăgesc din tot sufletul...şi pentru ce? Niciodată n-am putut şi eu să fiu o clipă fericită măcar şi când am fost am trăit momentul dar parcă nu a fost de ajuns.Lupt în continuare cât mai pot să duc...


3 comentarii:

Kessu spunea...

hello ! Ai un super blog eu te-am adaugat in lista mea de bloguri astept sa o faci su u daca vrei.Blogul meu este http://kessublogg.blogspot.com.Pa

SpeciMen.Ro spunea...

Sunt aici :D

Unknown spunea...

Astăzi este prima zi de toamnă. Dar asta nu înseamnă că astăzi sunt mai trist ca ieri sau alaltăieri, în plină vară. Nu m-a deranjat căldura verii, nu mă deranjează răcoarea toamnei. Mi-a plăcut verdele verii, dar îmi place şi cafeniul toamnei. Mi-a plăcut să merg pe jos prin soare şi-mi place să merg prin ploaia de toamnă.
De la viaţă am primit tot ce a vrut ea să-mi dea, fără să cer nimic, iar ce am cerut a rămas neonorat. Am făcut multe greşeli, că doar cine trăieşte greşeşte, care au rămas neremediate căci timpul a zburat mult prea repede şi nu am avut timp să stau pentru a drege ce am zmintit.
Şi ar mai fi multe de spus, dar le las pentru altă dată, când va fi să vie.
Noa serbus tu dragă. (Nu-i zmintit cum am scris)

Trimiteți un comentariu

Marpha Hiphop