Powered By Blogger

luni, 23 august 2010

Cocalari comunitari..

Ţi se întâmplă să mergi pe stradă cu căştile în urechi să n-ai nici o treabă cu lumea şi deodată să te trezeşti în spate cu un cocalar şi dintr-un cocalar să mai apară încă 5 ?
Astăzi m-am gândit şi eu să ies afară,cu toate că am ieşit singură deoarece m-am certat cu "tovarăşii" mei mă plimbam pur şi simplu prin parc şi vorbeam la telefon cu prietenul meu aşa că m-am hotărât să merg să îmi iau ceva de ronţăit că simţeam nevoia :D..
Bineînţeles că am stat la coadă la magazinul ăla vreo 5 minute şi numai aveam stare,Luci tot îmi urla în telefon "hai mă numai cumperi odată...etc" şi după care ies din magazin mă îndrept spre parc dau şi de aşa zişii mei tovarăşi dar merg mai departe şi mă aşez pe iarbă...stau acolo ceva timp vorbesc cu Luci la telefon după care ţop mi se descarcă şi bateria la telefon (gura măsii) aşa...inchid telefonul şi mai dau un tur de parc ca apoi să plec acasă.
Când mă apropii de jumatea aşa zisului tur de parc mă pomenesc cu un cocalar în spatele meu,mai era şi ţigan pe de altă parte şi vine la mine cu un tupeu jegos să îi dau şi lui seminţe..bineînţeles că m-au luat dracii că au mai venit încă 5 cocalari handicapaţi "heeei îmi dai şi mie seminţe nuu? ;;)" în gândul meu..." Ohh fuck my life cocalari împuţiti" mă rog le-am dat seminţe că altfel nu scăpam de ei mi-era şi aiurea să mă înjur cu ei deoarece eram fix în faţa secţiei de poliţie..aşa că m-am gândit eu mai bine să tac şi să îi las în pace ..
Culmea că m-am enervat şi mai tare deoarece a inceput unul să mă întrebe câţi ani am şi am ţipat în gura mare când au văzut că iese un poliţist au luat-o la fugă :))))) ...


2 comentarii:

Liviu spunea...

Daca de atata lucru tu te-ai iritat, sa stii ca suferi mai grav ca ei...pe bune.
Scuze ca ti-am zis:P

Anonim spunea...

obisnuieste'te:-j:))

Trimiteți un comentariu

Marpha Hiphop