Powered By Blogger

joi, 14 aprilie 2011

De-ale mele!

Azi nu.Azi mă simt obligată să spun „bă sunt happy” deși nu e chiar așa.Dar vreau să mă simt happy.Poate că aș avea un singur motiv pentru care aș fi happy,și anume am vorbit la telefon cu o persoană îndrăgită de mine,și de care mi-a fost dor.Ăsta este singurul motiv pentru care mă simt happy.
Mă uit așa la lumea din jur și văd că majoritatea o ard fericiți eu de ce să nu o fac? Sunt fericită că în sfârșit sa trezit taicămiu din beție după 6 zile și acum nu mă mai freacă nimeni la căpățână.În ultima vreme nu prea mai am idei de posturi p-aci pe blog dar na încerc să mai public o tâmpenie o atenție ca să nu zică lumea că am dispărut din peisajul ăsta.
Mai sunt 3 luni până la ziua mea și o să se împlinească fix un an de la înființarea acestui blog,și o să scriu cam un post la fel ca primul de aici dedicat mie și o să fac asta în fiecare an ca să devină un obicei.Mă simt mândră de mine că am scris aici pentru sute de oameni care au citit cuvințel cu cuvințel,spunându-mi că fac o treabă bună și doar chestia asta m-a întărit și am continuat cu bloggăreala.Și e chestia aia când pui suflet în tot ce faci,e cam așa e și la mine.Când am vrut să mă despart de acest blog,simt că mă despărțeam de o parte din mine,din sufletul meu așa că m-am gândit eu mai bine și am zis lasă.Am foarte multe amintiri în el și nu cred că aș putea să îl închid și chiar dacă n-aș mai scrie l-aș lăsa online.
Acum lăsând asta la o parte,vreau să vină odată vara.Să mă bucur de căldura de afară,să mă plimb singură ca o nebună rătăcită prin acest oraș,să fiu doar eu,orașul și căștile cum zice și omu Praetor.
Și că tot se apropie acum paștele,cine știe când o să mai scriu eu pe aici,mă asigur zicându-vă un Paște fericit alături de cei dragi și să vină iepurașul cu o picătură de dragoste pentru voi pentru că e cel mai frumos lucru.

Până atunci vă las o piesă ca rămas bun..și fi-ți foarte atenți la versuri,s-ar putea să vă regăsiți :)

Nimeni Altu - Propria cale [live]


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Marpha Hiphop