Powered By Blogger

joi, 31 martie 2011

Dragoste de primăvară

A venit primăvara anotimpul dulce pe care îl așteptam.Anotimpul care mi-a făcut multe cadouri,pe care nu mă așteptam să le primesc.Cadoul principal pe care l-am primit în acest anotimp este dragostea,pe care am reușit s-o recâștig în sufletul meu.
Anotimpul care mi-a spus că trebuie să iubesc,să-l iubesc pe el.Și uite așa soarele a revenit pe strada mea,pentru că i-am ascultat sfatul primăverii.Era sfatul de care aveam nevoie.
Primăvara mi-a șoptit că el are nevoie de mine.
Nu după mult timp mi-a demonstrat că acest simplu anotimp avea dreptate.Că el este persoana potrivită cu care o să-mi îndulcesc clipele.Am început să visez momente frumoase cu ochii deschiși.O ploaie de primăvară este posibil să vină chiar în ziua când îl v-oi întâlnii pe el.Și nu-mi va păsa dacă va ploua sau nu.Primăvara știe că o să-l strâng în brațe toată ziua și o să-l sărut,poate chiar și în ploaie.
O să îi șterg picăturile de ploaie de pe chipul lui cald și o să îi șoptesc cât de mult îl iubesc.O să fac tot posibilul să fie totul special.Sâmbătă va fi ziua în care o să mă îndrăgostesc și mai mult.
Voi coborî scările din gară într-o vijelie totală,ca să îl pot strânge mai repede în brațe.Și chiar dacă va pleca n-o să îmi pară rău că a plecat,pentru că am putut să-l văd măcar odată.
Va fi o zi plină de „te iubesc” o zi în care nu o să îi dau drumul de lângă mine nici măcar un minut.Mai este doar o zi și tot ce am scris aici o să se întâmple!
Dragostea din suflet pe care i-o port o să erupă ca un vulcan.O să-i strâng măna până în momentul în care va trebui să mă despart de el,adică până o să se urce în tren iar eu o să mă uit la tren și o să zâmbesc că mi-am îndeplinit dorința!

Te iubesc iubire!


MECENA - Joc in 2



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Marpha Hiphop